Igaz az, hogy pár hónapig szemüveget kell hordani, mire lehet az embernek kontaktlencséje?
Mert itt olvastam egy válaszadót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__30705..
És nem tudom, hogy igaz e ez?
Mert hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező, nem akarok szemüveget, de nem is hordtam. Viszton szereztnék egyből kontaktlencsét.
De tényleg nem kaphatok? Mert nincs kedvem hónapokig hordani, ha lehet egyből...
Most akkor gyakorlatilag ugyanaz a kérdésed mint amit belinkeltél?:D Ok, akkor én beírom ide is amit oda is:
De lehet csak kontaktlencséd, senki nem kötelezhet arra hogy szemüveges legyél ha nem akarsz. Nekem is csak kontaktlencsém van. Mindig ezt használom, ha beteg vagyok is, csak olyankor napit, amit kidobok minden este. Egyébként meg 2hetes lencsét használok, reggeltől estig bent lehet, nincs vele gond. Sose kellett szemüveg.
Ez így van, senki nem kéri hogy szemüveget vegyél mikor bemész az optikába hogy "kontaktlencsét szeretnék". Persze ok, van olyan is biztos ahol megpróbálnak rábeszélni hogy a szemüveg is milyen jó lenne mellé, mert ez a dolguk, hogy eladjanak... de ez nem kell neked, szóval nyugodtan mondd is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!