Hogyan törlitek a szemüvegeteket? Nekem már a @-om ki van vele.
Bárhogy törlöm mindig maszatos marad valahol. Megtörlöm például egyik oldalt maszatos, ha megtörlöm ott ahol maszatos akkor középen lesz maszatos, ha ott törlöm meg akkor utána egyik vagy másik oldalt lesz maszatos megint, ha megtörlöm megint akkor csíkban lesz maszatos és ez így megy addig ameddig egyszer nem lesz csak jó, de legalább fél órás műveletek. Próbálkoztam mindennel, dm-s, lidl nedves szemüvegtisztító kendővel, optikában vettem szemüvegtisztitó spray-t meg törlőkendőt is hozzá, próbáltam szappannal vízzel. De nem is a nedves részel van a gond, hanem amikor már szárazra törlöd.
Ti nem szenvedtek ezzel?
"Én soha nem nedvesítem semmivel. Sima, optikában kapható törlőkendő és ennyi."
Voltam már így én is aztán az lett az eredménye, hogy 3 hónap múlva tiszta karc lett az egész. Szóval muszáj nedvesíteni, mert kuka lesz a lencse.
Akkor csak egy pici víz, egy cseppentés ha ez a bajod.
Vagy ablakmosó folyadék, az is leszed mindent.
Egy csomó hiper-szuper dolgot próbálnak rád sózni, a megoldás meg ott van az orrod előtt!
- mikroszálas törlőkendő
- mosogatószeres víz
- ablaktisztító folyadék
- törölgetés
Lehet választani.
Én elmosom mint egy tányért, utána eltörlöm.
Ha nem szórakozok vele akkor csak ablaktisztító folyadék ráfúj, töröl.
Én optikában kapható szemüvegtisztító sprayt fújok rá, majd letörlöm a mikroszálas kendővel. Sosem csíkos, foltos, több, mint 10 éve így csinálom. 5 perc sincs az egész művelet.
Annyi, hogy a szemüvegtörlő kendőt nem ajánlatos öblítővel mosni, mert az foltot, csíkot hagy. És gyakran kell váltogatni a kendőt, mert hamar koszolódik.
Kollégám zöldalmás mosogatószerrel tisztítja, az is teljesen jó. Neki optikus javasolta, hogy mindenképpen a zöldalmás kell, az a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!