Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan törlitek a szemüvegetek...

Hogyan törlitek a szemüvegeteket? Nekem már a @-om ki van vele.

Figyelt kérdés

Bárhogy törlöm mindig maszatos marad valahol. Megtörlöm például egyik oldalt maszatos, ha megtörlöm ott ahol maszatos akkor középen lesz maszatos, ha ott törlöm meg akkor utána egyik vagy másik oldalt lesz maszatos megint, ha megtörlöm megint akkor csíkban lesz maszatos és ez így megy addig ameddig egyszer nem lesz csak jó, de legalább fél órás műveletek. Próbálkoztam mindennel, dm-s, lidl nedves szemüvegtisztító kendővel, optikában vettem szemüvegtisztitó spray-t meg törlőkendőt is hozzá, próbáltam szappannal vízzel. De nem is a nedves részel van a gond, hanem amikor már szárazra törlöd.

Ti nem szenvedtek ezzel?

nov. 9. 15:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A mikroszálas törlőkendő nekem 3-5 napot bír, utána ki kell mosnom szappanos vízzel, különben csak maszatol. Ezen felül ha nincs jól beállítva a szemüveg, akkor hozzáérhet a szemöldökhöz és már ott is van rajta a zsírfolt.

Az alkoholos kendők és az alternatív törlőkendők nekem nem váltak be. Egy év után mindig karcos lett a lencse vagy megkezdte a bevonatot rajta. Inkább langyos víz és szappan. Ujjbeggyel szépen át lehet dörzsölni a lencséket és ez a módszer biztosan nem károsítja.

nov. 11. 03:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!