Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan törlitek a szemüvegetek...

Hogyan törlitek a szemüvegeteket? Nekem már a @-om ki van vele.

Figyelt kérdés

Bárhogy törlöm mindig maszatos marad valahol. Megtörlöm például egyik oldalt maszatos, ha megtörlöm ott ahol maszatos akkor középen lesz maszatos, ha ott törlöm meg akkor utána egyik vagy másik oldalt lesz maszatos megint, ha megtörlöm megint akkor csíkban lesz maszatos és ez így megy addig ameddig egyszer nem lesz csak jó, de legalább fél órás műveletek. Próbálkoztam mindennel, dm-s, lidl nedves szemüvegtisztító kendővel, optikában vettem szemüvegtisztitó spray-t meg törlőkendőt is hozzá, próbáltam szappannal vízzel. De nem is a nedves részel van a gond, hanem amikor már szárazra törlöd.

Ti nem szenvedtek ezzel?

nov. 9. 15:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Mosogatószeres víz, öblítés, kendő.
nov. 9. 15:42
 2/21 A kérdező kommentje:
És hogy nem lesz maszatos utána miután szárazra törlöd? Most jelenleg 1 óra 10 percre próbálom megtörölni, és már ott vagyok, hogy kihajítanám az ablakon a szemüveget, csak anélkül nem is látnék. :D
nov. 9. 15:44
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

2.

Izopropil alkohollal próbáld meg ilyesmivel tisztítsd, kézzel ne fogd meg

[link]

nov. 9. 15:48
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
A szárát fogjad, ne a lencsét! :)
nov. 9. 15:49
 5/21 A kérdező kommentje:
#4 Szárát fogom, és a kendővel törlöm szárazva mégis maszatos marad, aztán törölném újra és maszatos lesz máshol. Végtelen ciklusba esik a törölgetés...
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Hagyd megszáradni, utána töröld meg.
 7/21 A kérdező kommentje:
#6 Ezzel meg az a baj, hogy mindig úgy szárad, hogy a cseppek meg ott maradnak "rászaradva", tehát ugyanott vagyok.
nov. 9. 15:50
 8/21 anonim ***** válasza:
46%
Én soha nem nedvesítem semmivel. Sima, optikában kapható törlőkendő és ennyi.
nov. 9. 15:51
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Bármilyen mikroszálas törlőkendő jó.

Én mindent azzal tisztítok, tévé képernyőt is, nem karcol!

[link]

nov. 9. 15:51
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
7. Foltos, és akkor úgy töröld meg.
nov. 9. 15:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!