19-es, ha ennyire egyszerű lenne, mint szemüveg, meg kontaktlencse, hidd el, nem rohangaltam volna egesz eletemben műtétekre.
Vannak ilyen egyszerű esetek igen, mint amikrol te írsz, de ez a kancsalsagok tordekere igaz.
Kedves most műtött valaszado, írj nyugodtan e-mailt a doktornőnek, válaszolni fog. A te eseted sem szolvanyos, de sajnos szerintem nem fog már valtozni, maximum minimális fokokat (2-5), ha esetleg a duzzanat es odema elmulik az izmoknal is, de ennel több nem várhato.
jan. 26. 08:05
22/24 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat. Annyit tornáztatom, majd kiesik a szemem:) most, hogy már kicsit lement a duzzanat és néztem többet tükörben, esztétikailag mintha lenne kis javulás. Elsőre ugyanolyannak tűnt, mert ugyanúgy megvan bizonyos szögben a kettős látás, de mintha kevésbé futna be mint eddig tükörben nézve. Azt látom, hogy nagy javulás nem lesz, de valamennyi talán igen. Nehéz megmondani, mert fele annyira tudom kinyitni a szemem a duzzanat miatt, csalóka még. Mindenesetre tornáztatom ezerrel, hogy használatban legyen a meghosszabbított izom, hátha erősödik valamennyit. Ugye nekem nem helyezték át, hanem hosszabbították, ezért nem tudom, hogyan működik pontosan a felépülés. Annyira ritka ez az állapot, hogy alig találok róla valamit a neten még angol nyelven is(Brown szindróma).
jan. 26. 16:53
23/24 anonim válasza:
Hopp, valami történik. A hálóban az ágyhoz képest jobbra van a TV(a szoba jobb sarkában, az ágy meg középen). Eddig a jobb oldalamra kellett fordulnom TV-zni, háton fekve a TV-re nézve kettőt láttam. Most vettem észre, hogy erőlködve, de látom háton fekve a TV-t, nem csúszik szét a kép. Nagyon fura 😃
jan. 26. 22:19
24/24 anonim válasza:
Szurkolok, hatha javul, mivel eleg speci eset vagy. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!