Mi a véleményetek Luz Mária, Aida, Rebeka, Perla, Szonja , Patrícia, Aliszia , Artemisza nevekről?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 21:53
1/12 anonim válasza:
Rebeka, Szonja, Patrícia jó. A többi borzasztó.
2/12 anonim válasza:
A Luz Mária nagyon idegen a magyartól, szerintem borzasztó erőltetett lenne, ha magyar embert így hívnának. A többi sokkal jobb, bár nekem személy szerint az Aliszia szintén túl idegen, és a meghonosodottabb verziói sem tetszenek (Alíz, Alica). A Perla jelentése nagyon szép, de a hangzása nem tetszik. Ezek közül az Aida vagy a Rebeka hangzik jól az én fülemnek. Persze ezek egyéni preferenciák 🙂
4/12 anonim válasza:
Aida az egyik kedvenc nevem. Perla,Artemisza szép,de nem becézhető. A többi nem tetszik.
6/12 anonim válasza:
Rebeka, Patrícia tetszik, de az Aida is elmegy. Meg simán a Mária.
7/12 anonim válasza:
Nekem a Perla nagyon tetszik. Nagyon hasonlít a Petrához és szerintem semmi különbség nincs közöttük. Max annyi, hogy a Perlának még a jelentése is szebb.
8/12 anonim válasza:
Szerintem az Lujza akart lenni.
10/12 Kekcsi válasza:
Artemisza névről sosem hallottam, Artemisz viszont szép, bár borzasztóan komoly. Még az Aidában is több a játékosság. Perlának inkább mosogatótablettát neveznék el, mint gyereket. Mária, Rebeka, Szonja, Patrícia hagyományos nevek, ezek már bizonyítottak, sokaknak bejöttek. Én valamiért a Rebekát nem szeretem. Mármint a nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!