Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Dr.Domsa Patrícia?

Dr.Domsa Patrícia?

Figyelt kérdés

Kancsalság korrigálása miatt szeretném megműttetni a szemem a doktornővel.

Tudom hogy volt már itt több kérdés is erre vonatkozóan, de én szeretnék friss infókat kapni.

Érdekelne hogy kb. mennyi időt kell várni a műtétre? Gondolom mivel lehet tb támogatottan, így biztosan várni kell a műtét időpontjára valamennyit.

Általában elég 1 műtét? Vagy általában több műtétre van szükség?

Mindenre kíváncsi vagyok, tapasztalatok, vélemények, minden érdekel amit szívesen megosztanátok velem ezzel kapcsolatban.

jan. 24. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Éppen pont holnap műtenek :D

A konzultációra hónapokat vártam, de amúgy január 26.-án voltam és holnap (február 1) már műtenek is

jan. 31. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm hogy válaszoltál! 😊

Esetleg a műtét után, privátban megosztanád velem majd a tapasztalataidat?

Egyébként hány hónapot vártál a k9nzultációra? 😊

febr. 1. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Írtam privátba :)

Egyébként kb 5 hónapot

febr. 2. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Épp készülök a doktornőhöz, elhatároztam magam a műtétre. Bal szemem születésem óta durván befelé fut ha bizonyos irányba nézek. Kérlek, osszátok meg a tapasztalatotokat akár privátban is. Nagyon kevés infó van róla online. Sikeres volt? Nagyon durva a műtét? Igaz, hogy mindkét szemet műtik akkor is ha csak egyik kancsal? Köszönöm.
júl. 25. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! 1-es vagyok

Sikeres volt igen. Mi számít durvának? Altatnak, utána érzed csak. Igen, mind a kettőt műtik.

júl. 26. 06:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy válaszoltál. Igazából a műtét utáni ébredésre, pár napra gondoltam. Igaz, hogy durva szédülés, kettőslátás, stb várható?

Nekem bénulásos kancsalságom van, tehát nem egy kisebb mértékű szemtengelyferdülés. Októberre kaptam időpontot. Addig készülök lélekben. Neked hagytak bent állítható varratot, amivel a műtét után még korrigálták a szem állását? Mennyi idő volt a teljes felépülés? Egyik félelmem, hogy monitor előtt dolgozom és 2 hétnél tovább nem nagyon eshetek ki munkából. Ez elég lehet?

júl. 26. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

“Igaz, hogy durva szédülés, kettőslátás, stb várható?”

Szerintem emberfüggő. Nekem csak kettőslátásom volt, meg viszketett rendesen.

“Neked hagytak bent állítható varratot, amivel a műtét után még korrigálták a szem állását? ”

Nem, nem is hallottam ilyenről.

“Mennyi idő volt a teljes felépülés? Egyik félelmem, hogy monitor előtt dolgozom és 2 hétnél tovább nem nagyon eshetek ki munkából. Ez elég lehet?”

Ez jó kérdés. Én 2 héttel a műtét után mentem EÜ. alkalmasságira, akor a térlátásom még nem volt 100%-os.

júl. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!