Domsa Patrícia felnőtteket is műt kancsalsággal vagy csak gyerekeket?
Felnottet is de ne menj hozza
Nekem nem sikerult nala a mutet!
Első, mi volt gond?
Engem kétszer műtött, nálam sikerült.
Elso vagyok, uolyan kancsal vagyok a mutet utan is.
Neked miert mutotte 2x a szemed?
És nem ajánlott másik műtétet?
Nekem Domsanal a 4. és 5. műtétem volt, korábban máshol még gyerekkoromban mutottek 3*, de így is 20 fokos kancsalsagom volt amikor felkerestem.
Amikor az első műtétem volt Domsanal (ami amugy a 4. volt), muetet kozben kiderult, amikor felnyitotta a kotohartyat, hogy nem tudja a tervezett mutetet megcsinalni, az előző 3 miatt nagyon hegesek voltak az izmaim, igy ott mutet kozben improvizalt, vegul mas izmokat mutott meg, mint eredetileg tervezte. Utana nekem is maradt meg kb. 9 fok, ami meg mindig zavart. Ra egy evre megint megmutott, mert nem tudtam megbaratkozni a 9 fokkal sem, bar mondta, hogy nem annyira ajanlja a mutetet, mert minel tobbedik, annal kiszamithatatlanabb az eredmeny. Ragaszkodtam a mutethez, igy allithato varratokat rakott be, igy mutet utan megnezte az eredmenyt, es tudott meg picit allitani a varratok meghuzasakor. Vegul is 4 fok maradt, erre kaptam prizmas szemuveget, igy szemuvegben abszolút nem latszik már semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!