10#-es vagyok. Köszi, épp túl vagyok rajta. Akinél sikeres volt a műtét, rögtön érezhető volt a javulás? Nekem sajnos teljesen ugyanúgy áll a szemem, semmi változást nem érzek így egy nap után. Pont a legnehezebben műthető szemizom az érintett nálam, de bíztam benne, hogy pici változás lesz azért. Javulhat még idővel?
tegnapelőtt 12:42
13/23 anonim válasza:
Szerintem javul, én világomról nem tudtam az első pár napban
tegnapelőtt 13:01
14/23 anonim válasza:
Nekem sosem javult műtét után. A műtét utan nem beszéltel a doktornővel?
tegnapelőtt 16:29
15/23 anonim válasza:
Nem, én voltam az utolsó műtött aznap, szerintem ment a rendelőbe onnan, így már nem találkoztunk műtét után. Lesz majd kontroll 2 hét múlva. Akkor kicsit megnyugodtam. Próbálgatom, tornáztatom, de kb olyan mint volt. Kettős látás ugyanabba az irányba van csak mint eddig. Lehet olvasni ilyeneket, hogy dezorientáció, szédülés, kettős látás más irányokban mint a megszokott...semmi ilyesmi nincs, szerencsére. Tök olyan mint volt, leszámítva, hogy úgy nézek ki, mint akinek bevertek egyet:)
tegnapelőtt 18:27
16/23 anonim válasza:
#14 úgy érted, hogy rögtön műtét után nem javult, vagy egyáltalán nem javult meg?
tegnapelőtt 18:29
17/23 anonim válasza:
Nekem volt pár műtétem, de sose csökkent műtét után már a kancsalsagí szög. Tehát műtét előtt volt mondjuk 30 fok, műtét után 4-8, az aztán úgy is maradt úgy 5-10 éveg. Utána nekem mindig újra nőtt a kancsalsag merteke.
tegnap 00:03
18/23 anonim válasza:
Elvileg azonnal jól kellene állnia, mert azt az izmot már megváltoztatták. Ilyenkor úgy tudom újra műtenek majd.
tegnap 00:21
19/23 anonim válasza:
Szerintem ezek felesleges műtéteket, mert ha jól sikerül akkor is pár év múlva rosszabb lesz. Szemüveg a legjobb, ha nincs alapból kettős látás akkor kontaktlencse is korrigálja a kancsalságog (tapasztalat). Ha van kettős látás akkor prizmás szemüveg. A műtétekkel csak kockáztatod, h mégszarabb lesz.
tegnap 00:23
20/23 anonim válasza:
Teljesen olyan mint volt. Nálam az idegek rendben vannak, a felső ferde szemizmom rövidebb (vagy valami akadályozza "fogja", ez műtét közben derült ki, gondolom, csak nem beszéltünk még.
Meghosszabbították a szemizmot, hogy tudjon szabadon mozogni, de teljesen ugyanolyan a szem mozgás egyelőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!