A távollátó szemüveget mindig hordani kell?
Figyelt kérdés
Nem rég lettem szemüveges, mindkét szemem 1,5-ös. Távolra nem látok túl jól, például a 4-5 méterre lévő táblán nem látom tisztán a betűket, de el tudom nagy nehezen olvasni. Ha elmegyek itthonról mindig felveszem, de itthon nem szeretném hordani, mert ha közelre nézek vele, akkor kicsinyít. Szóval az érdekelne, hogy gond lenne, ha itthon nem hordanám? Közelre tökéletesen látok nélküle is.2020. okt. 10. 23:20
11/13 A kérdező kommentje:
Nagy részt számítógép előtt ülök, főleg most a vírus alatt, és ahogy említettem nagyon kicsinyít, és távolabb kell ülnöm a számítógéptől, hogy normálisan lássam. Bár így meg a kezelése nehezebb.
2020. okt. 14. 13:28
13/13 anonim válasza:
Laptopmonitor előtt vered a szemed, vagy tisztességes monitort kötöttél rá külső billentyűzettel?
A laptoposdi a lehető legrosszabb kényszermegoldás mind szemnek, mind gerincnek, mind nyaknak, mind gépírásilag. Nem értem az embereket, dehát ha nem fogják fel, nem fogják fel. A dokik ajánlásával... Külső monitor és külső billentyűvel rengeteg helyed lenne az asztalon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!