Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét 40 évesen?

Lézeres szemműtét 40 évesen?

Figyelt kérdés
Ahol néztem a szemműtétet és a kezelést, több helyen is 18-40 éves korig ajánlják. Mennyire fontos az életkor? Ha éppen betöltöttem a 40-et, akkor ez a fajta kezelés szóba sem jöhet? A CrystalFEMTO kezelést néztem ki. (gyerekkorom óta -2-es a szemem, olvasószemüvegre nincs szükségem)
nov. 25. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
8%
Döglött lovat nem patkolunk.
nov. 25. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Pluszos dioptriával 50 alatt bizonyos műtéteket el se végeztek eddig, mert visszaromlik. Azóta már korszerűbb technológiát használnak.

Nézz szét máshol is!

nov. 25. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
40 az egy célszerű felső határ. Ezután 1-10 évvel valamikor elkezd jelentkezni az öregszeműség vagyis a lencse kezdi elveszíteni a rugalmasságát és olvasószemüveg kell. Ez egy elég lassú, ezért hosszú folyamat, vagyis nem fix közben a dioptria, csak pár évig. Emiatt a műtét nagyon hamar kidobott pénz lesz, a klinika meg hallgathatja a sirámokat, hogy megcsinálták a műtétet aztán mégis kell az okula.
nov. 25. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Én is gondolkodtam lézeren. Amig a kolléganöm férje a lézeres kezelés által egy hónap alatt teljesen megvakult, na pont ekkora fejeztem be. Azóta nem gondolkozom ezen. Kicsi az esélye, de ez nem egy eltolt hajvágás, ami visszanöl.
nov. 26. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!