18 évesen korai a lézeres szemműtét?
Figyelt kérdés
Szeretnék megszabadulni a szemüvegtől.Sokan mondják,hogy ilyenkor még korai,felelőtlenség,mert még romolhat.Nekem már 2 éve nem romlott.Még javulhatott is,pedig -os a szemem.2016. jan. 14. 21:38
1/5 anonim válasza:
Ha van rá pénzed akkor igen.
Legalábbis én, ezt tenném.
2/5 anonim válasza:
Kérd ki szemész szakorvos véleményét!
3/5 anonim válasza:
Sok mindennek a függvénye. Az egyik ismerősöm szemműtét után nem tudott 1-2 óránál többet monitort nézni, mert megfájdult a szeme. Kontaktlencsén gondolkoztál?
4/5 A kérdező kommentje:
Kontaklencsétól ugyan úgy rossz marad a szemem.Meg abban nem tudok bokszolni.
2016. jan. 28. 13:40
5/5 én1+ válasza:
nekem tökéletes lett a szemem, másnap már jól láttam , párhét és tökéletes , elvileg fiatalon nem érdemes mert ha mégis romlik egy kicsit máris kell a szemüveg újra , bokszolóknak nem ajánlott az ütések miatt. nekem fél évre rá súlyos motorbalesetem volt de a szemem nem romlott tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!