Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Jó ötlet online dioptriás...

Jó ötlet online dioptriás szemüveget rendelni?

Figyelt kérdés
Voltam szemvizsgálaton, úgyhogy tudom milyen dioptriás lencse kell bele.

nov. 23. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Most le leszek pontozva mert most nagy divat a lensmart, de NEM

Lensmarton és hasonló helyeken nem optikai minőségű lencsét raknak a szemüvegbe, amit LEHET HOGY ÉVEKIG JÓNAK ÉRZEL, de semmilyen réteg nincs rajta, hosszútávon többet árthat mint használhat. Nem véletlenül olyan baromi olcsó.. ha spórilni akarsz, max keretet rendelj netről, bár az is egy nagy zsákbamacska

nov. 23. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Főleg erősebb dioptriánál nagyon fontos a jó minőség.

Nyilván gyengénél is, csak akkor nem venni elsőre észre, ha nem olyan jó, de ártani ugyanúgy árt.

nov. 23. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szemüveget csak jó minöséget szabad(na) használni, az olcsók szép lassan rongálják a szemedet, mire észreveszed, addigra meg késö rendbehozni.
nov. 23. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Végre egyetértés az igazsággal egy ilyen kérdés alatt!

Egészségügyi dolgokon nem szabad spórolni, és igen tudom baromi drága tud lenni optikában egy szemüveg, de komolyan gondolják egyesek, hogy tizede áron ugyanazt a minőséget kapják a netről?? Mert a török 10 eurós gucci táska meg az 1 eurós sheines póló nem hat az egészségedre, de egy rossz szemüveg nagyonis!!

nov. 23. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:

És azt is tudod, hogy milyen távolságra van a két pupillád egymástól?

Nekem eszembe nem jutna felpróbálás nélkül megvenni egy keretet. A többség nem jó rám. Vagy túl széles, vagy az orrnyereg nem állítható, vagy a szára nem jó hosszúságú és lecsúszik, stb. Vagy csak egyszerűen hülyén áll rajtam.

nov. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!