Erős szemüvegesek! Hányas a szemüvegetek kontaktlencsétek?
Figyelt kérdés
Szemüveggel vagy kontaktlencsével ti ugyanolyan jól láttok mint a nem szemüvegesek?nov. 23. 07:05
2/5 anonim válasza:
-4 és -5. 10-11 éves korom óta szemüveges vagyok, 14 éves korom óta hordok kontaktlencsét is, most 22 leszek, úgyhogy elég rég volt már az, hogy én normálisan láttam, nem tudom, hogy látok-e annyira jól így, mint a nem szemüvegesek.
3/5 anonim válasza:
Nekem nincs, de a haveromnak hord nagyon erőset.
Szerintem jól lát vele, de nélküle meg semmit.
Meg azt figyeltem meg, hogy sokszor fölötte is kinéz valami miatt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is erős mínuszosom van, mindig kell hordani.
A fölötte kinézést én is szoktam néha. Kipróbálom, mit látnék nélküle, aztán megnyugszom, hogy vele jól látok.
5/5 anonim válasza:
8 fölötti, de ez nem verseny.
Akinek nem kell, biztosan tökéletesebben lát, de elvagyok vele.
De az biztos, hogy teljesen más az élet erős szemüveggel, sokmindent kell másképpen csinálni, mintha nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!