Kinek volt már halálközeli élménye?
Kb fél órája elindultam hazafelé,tizesek alatt jövök el,erre a 6.dik magasságából kidobtak egy jégdarabot,vagy valami hasonló anyagú dolgot,ami kb fél méterre landolt tőlem.
Ha az eltalálja a fejem akkor kampó
Onnan már csak becsomagolva mentem volna el
Normális esetben ilyenkor most remegne az ember meg minden,de szerencsére olyan váratlanul jött,hogy nem tudtam le reagálni a dolgot,szóval igazából csak a durranástól ilyedtem meg.
Inkább felba(sz)tam magam rajra,hogy ilyen emberek vannak
Amúgy Pécs,Éva utca valamennyiből dobták
Veletek mi volt az eddigi legdurvább dolog,amikor azt simán meghalhattatok volna ?
Mármint nem úgy értettem
Hanem,hogy majdnem meghaltatok
De igazad van,én írtam rosszul
Engem egyszer elütött egy autó és láttam magamat felülről ahogy ott fekszem. Meg a sofőrt is ahogy kiszáll, megnéz majd visszaszáll és elhajt.
De simán az ágyban fekve is jártam már így amikor alvásparalízisem volt. Tud az agy fura dolgokat csinálni.
@Metionin
A két utolsó mondatoddal meg is magyaráztad az első kettőt.
Nincs olyan, hogy valaki, mint egy mindent látó szem, felülről lát valamit, miközben a teste nincs ott, ez az agy játéka.
Gyerekkoromban volt egy ritka betegségem, amit nehéz felismerni és így gyakran halálos. A háziorvos azonban jól és azonnal diagnosztizálta és így megúsztam. Csak arra emlékszem belőle, hogy a kórházban vagyok és naponta egyszer vagy kétszer injekciót adnak a combomba-ami rettenetesen fáj.
Előtte pedig: koraszülött voltam, inkubátorba tettek és azt hitték, nem fogok megmaradni.
Egyébként szerintem mindenkinek az életében vannak olyan helyzetek, amikor könnyen meghalhatna, csak éppen a legtöbben akár észre sem veszik az ilyen szituációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!