Van itt olyan, akinek halálközeli élménye volt? Mesélne róla?
18 évesen majdnem belefulladtam Baján a Sugovicába az a Dunának egy mesterséges mellék folyója.
Mikor elmerültem,minden félelmem meg szűnt.Előtte kiabáltam,de nem segítettek legalábbis amíg észnél voltam.
Még láttam a társam lábát a víz alatt akivel beúsztunk.
Az utolsó gondolatom az,volt,hogy "HÁT ENNYI VOLT"és utána se kép se hang. Akkor voltam 17 éves.Most 45 vagyok Nő.
Első: köszönöm, hogy elmesélted.
Harmadik: értelmes válaszokat vártam.
Jaj, ne haragudj. Nem tudtam, hogy számodra ha meghal valaki az ennyire érdektelen és már értelmetlen ha megosztják másokkal.
Undorító vagy. Tényleg nem kellett volna válaszolnom.
Kedves 18:41-es, halálközeli élmény alatt a klinikai halál állapotából visszatérő emberek személyes tapasztalatait értjük. [link]
Eszemben sincs "érdektelennek" nyilvánítani bárki személyes tragédiáját, mindazonáltal ha nem érted a kérdést, ráadásul ebben a stílusban kommunikálsz, az nem az én hibám.
Elnézést. Igazából úgy gondoltam, hogy ha érdekel, akkor megosztom, hogy milyen egy élő embernek átélni a halál közelségét úgy, hogy nem ő az érintett.
Mindegy mostmár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!