Van itt olyan, akinek halálközeli élménye volt? Mesélne róla?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 16:59
12/12 anonim válasza:
Egyszer sétáltam,már majdnem teljesen besötétedett.Karáxsony előtt 1 nappal voltunk.11éves lányka voltam akkoriban,és pont a színjátszócsoport(amelybe nagy lelkesedéssel jártam) karácsonyi bulijára tartottam.Csúszósak voltak az utak.Átt akartam kelni a zebrán,de amint rátettem a lábam az úttestre,egy túl gyorsan hajtó lautó közeledett.Megcsúszott.Csak a fékcsigorgás hallatszott.Az autó pár centivel (tényleg nem túlzok)állt meg előttem.Olyan volt,mintha lepergett volna az egész életem előttem.Nagyon megijedtem...csak futottam.még mindig az járt a fejembe.nem mertem elmondani a szüleimnek...nem tudnak róla.Én még mindig hiszem,hogy egy angyal vigyázott rám.azóta is felderengenek a képek,mikor ahhoz a zebrához érk.a képek,amikben lepergett előttem az életem csak jelentéktelenn jeleneteknek tűntek.szerintem ez egy lecke volt,hogy meg tudjam becsülni az életet,és amim van.semmimet sem becsültem.amint kaptam valamit,nekem mindig jobb és jobb kellet.mindig csak azt néztem,milye van másnak.eléggé megrázó volt. L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!