Miért ilyen?

Figyelt kérdés

Kedden este elvágtam az ujjamat kèssel, kicsit kevesebb mint 2 cm hosszu a vagas. Alig akart elallni a verzes, ejszakara sebtapaszt tettem, de reggel az is csupa ver volt. Viszont nagyon elrontottam mert csak csütörtökön fertőtlenítettem le.Többször is felszakadt már a seb ès elèggè vèrzett is. Ès pènteken vettem èszre, hogy a seb körül lila folt van. Ez mit jelent?? Nem mutat elfertőződèsre utaló jelet. Egèszsègügyre járok de tènyleg nemtudom mi lehet az a lila folt.

15/L

2017. márc. 26. 20:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Hámlasztó,fertőtlenítő valamivel kentem be..piros folyadèk de a nevèt nemtudom. A vágás már gyógyul de a folt nem múlik.
2017. márc. 26. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a vágás miatt megsèrült az èr ès sima vèraláfutás?

Azèrt jöhetnek válaszok..

Lehet, hogy totál hülyesèget írtam..

2017. márc. 26. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem simán bevérzett, a környező szövetekbe vér kerül. Véraláfutás.

Legközelebb fertőtlenítsd azonnal, és ne kenegesd, hagyd hogy megalvadjon a vér és ne fedd le, mert a tested szépen megoldja majd a gyógyulást, a kencékkel csak késlelteted. Persze már ha tág seb, meg más ha folyamatosan folyik a vér, de érted.

2017. márc. 26. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen èrtem.

Akkor utána vègülis jól gondoltam.

Csak akkor szoktam lefedni mikor muszaj, csak ejszakara raktam ra h ne kenjek ossze mindent alvasnal. Koszonom a valaszt :)

2017. márc. 26. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!