Mi alapján dől el, hogy benőtt körmöt pedikűrössel kell gyógyítani, vagy sebészeten?
Ha próbálok a köröm szél alá nyúlni, csak nagyon erős fájdalmat érzek. Be van gyulladva, feszül, vörös, duzzadt, még az is fáj ha zoknit húzok. Áztatom néha sós vízben, meg betadint és ebrimycin gélt használok rá, de ezen a ponton nem tudom mit csináljak.
Félek a műtéttől is meg a pedikűröstől is, mindkettőről vegyes dolgokat olvasok, pl olyat h a pedikűrös azért nem jó, mert "csak nagyobb kárt okoz és mindig járni kell hozzá", meg hogy drága, sebészre meg olyat pl, hogy vadhus alakult ki néhány kezeltnél, meg hónapokkal későbbre adnak időpontot csak.
De most akkor mit tegyek? Nem bírom tovább, hogy minden lépés meg mozdulat fáj, hát igazitanám a takarót a lábammal és teljesen feleszmélek arra hogy a lepedő hozzá ér és behugyoznék annyira fáj,de nincs is nagyobb fölös összeg amit ki tudnék adni pedikűrösre, sebésztől meg konkrétan rettegek.
Menj orvoshoz. A háziorvosod megmondja.
Vérmérgezés veszély is fennállhat, ha húzod az időt.
Próbáltam pár képet csinálni, modt ezen főleg a betadin látszik, de a jobb oldal az ami nagyon durván fáj. Most így reggel nem tudom mi lelte, konkrétan lépni alig tudok, és mintha fehéredne egy körben. Ott gyűlhetett most fel a genny? Vagy nem tudom.
Ahova a nyíl mutat, ott feszül most a legjobban, és mintha az ujjam egész jobb oldala átvenné a fájdalmat.
#2 bocsi lemaradt pár válasz, néha gennyes, vérezni pedig minimálisan vérzik, ha épp hozzá nyúlok (pl próbálom kicsit nyomkodni, vagy próbálni alá nyúlni hogy megemeljem, stb..)
Felekresek egyet, ha szerinted ez még menthető vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!