Térd instabilitásnál elég valószínű a keresztszalagszakadás? Mindig jár duzzanattal vagy nem?
Volt egy nagy esés, térdet beütöttem, de nem dagadt be egyáltalán. Viszont azóta nagyon instabil, ingatag, félek rálépni is arra a lábamra.
Ez így esélyes, hogy keresztszalag vagy annak a szakadása mindig nagy duzzanattal jár?
Csak mert régebben volt már nekem egy szakadás a másik térdemben, és az elégggé bedagadt az esés után. Szóval ez mennyire törvényszerű?
Vagy csak az MR fogja kimutatni biztosan?
oké kösz, hát ez nem jó hír. :(
nekem az elsőnél azt magyarázta a doki, hogy a duzzanat a tuti biztos jele a szakadásnak, mert ugye ahogy kettészakad avagy a tövénél kiszakad a szalag, ott vérzik elég jól, és ez okozza a nagy duzzanatot, na meg hogy le is kell szívni párszor.
de ha azt mondod, ez nem mindig van így, akkor oké vagyis nagyon nem oké, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!