Voltál már gipszben? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 13:50
1/6 anonim válasza:
Fekvőgipsz volt lábon, mikor lement a duzzanat kissé, lötyögött annyit, hogy odakoccanjon a fájdalmas résznek. Ez zavart, más nem. Viszont, ha figyeltem, hogyan lépek, akkor nem volt fájdalmam, ezért idő előtt levetettem, és felfújható merevítőre cseréltem, pontosabban vettem helyette olyat.
2/6 anonim válasza:
5 hètig volt gipszsín a kezemen,majdnem könyèkig.Borzalmas volt az elejèn,aztàn szèp lassan hozzàszoktam. Megkönnyebbülès volt,mikor levettèk. Nem tudom neked mid van begipszelve,de úgy kell hozzààllni,hogy az a pàr hèt hipp-hopp elmegy. Kitartàs!
3/6 A kérdező kommentje:
Igen ,nekem is a kezem van gipszben könyökig, rémes.
2017. febr. 13. 17:21
5/6 A kérdező kommentje:
középső és gyűrűsujjam
2017. febr. 13. 18:45
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt már négyszer. Kétszer eltört az alkarom ráadásul mind két orsócsont ! Az első az nyílt volt. Első gipszemet elég rosszul rakták fel így eléggé vágott,szorított. Szoltam a dokinak es újra rakta. Hat én utálom.. Nem egyszer jutott már eszembe hogy leveszem, vonalzóval, cerúzával vakargattam. Imádok focizni és hát a gipsz sem akadályozott meg egy kis mozgásban, aminek az lett a következménye hogy jól beleizzadt a kezem, jó büdi lett:D. Igazából mikor levették még rosszabb volt, eszméletlen fura érzés. Ahogy az elöttem lévő mondta, nem szabad bele gondolni hogy meddig lesz hanem hogy nem sokára leveszik. Kitartást !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!