Nem különösebben zavart. Nem azt mondom, hogy jó volt 6 hétig gipszben mászkálni (jobb csukló), de épp nyári szünet volt, én meg 9 évesen nem igazán keseregtem a dolgon.
Táborba mentem, fára másztam... Mindent csináltam.
Igaz, egy hét után le kellett venni a gipszet, és újra helyrerángatni a csontokat, mert elcsúsztak... Le is szúrtak, hogy vigyázzak jobban... :D
Csak félgipszben voltam, az nem sok vizet zavart, s leszedtem, ha akartam. Napi párszor azért alap :)
Sosem hagytam, hogy begipszeljenek, mert tudom, nem bírnám, amúgysem értem, minek egy ilyen elavult módszert alkalmazni csuklón, pláne ujjon (ami a röntgenes szerint el se tört, de jobb kisujj, sehol nem érdekelt, hogy görbe lesz-e, de jobb kéz nélkül meg vagyok lőve, elég súlyosan). A műtött bal csuklóm hevederben volt, tetszett. Az orvos hülyének nézett, de az én róla alkotott véleményem se volt magas. Mindig ez van.
(Más testrészeknél kellhet a gipsz, azokhoz nem értek. Kulcscsontnál viszont szintén barbár a háló, amitől hetekig nem fürödhet az ember. Arra is van heveder, ami sokkal jobb, a páromnak olyat írt fel a magánorvos.)
Nem zavart annyira, mint gondoltam, hogy zavarni fog. Lehetett rá festegetni :D
Persze gyerekként más, most már vsz nem örülnék annyira.
Jujj, én még csak 1 napja vagyok gipszben, életemben először, de nagyon rossz eddig. Sípcsontom eltört, elestem bicajjal, nem mozdultak el szerencsére a csontok, de begipszelték az egész lábam és azt mondták nagyon sokáig, 10-12 hétig kell gipszben lennem. Nagyon nehéz gipsz, ágyban is alig tudom megmozdítani a lábam, meg szorít éjszaka sírtam, annyira fájt, nem is aludtam, most már nem fáj nagyon, remélem idővel jobb lesz. 3 napig teljes ágynyugalom felpolcolt lábbal, egyáltalán nem kelhetek fel addig :(
Hát nekem ilyen élmény eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!