Te voltál már gipszben?
Figyelt kérdés
Utáltad? Miért kellett gipszben lenned?2016. szept. 29. 21:01
1/5 anonim válasza:
Nem, és remélem nem is kell. Holnap megyek röntgenre a csuklóm miatt.
2/5 anonim válasza:
Amikor 6 évesen eltörtem a kezem. Nem utáltam.
3/5 anonim válasza:
Kis alsósként eltörtem a csuklóm. Akkoriban elég lazán vettem mindent, így ezt is. Nem utáltam, különösebben nem is hatott meg. Persze nyári szünetben történt, ami annyira nem jó, de így is táboroztam meg minden, szóval nem igazán gátolt semmiben.
4/5 anonim válasza:
5 hétig, bokatöréssel. Nem volt egy leányálom, de múló állapotnak tekintettem, és ki lehetett bírni.
5/5 anonim válasza:
Másfél hónapig volt a bal lábom gipszben térdtől lefele. Nem volt túl jó, de annyira rosz se. Szerencsére nem viszketett alatta a lábom. Úgy kell felfogni hogy ettől meg fogsz gyógyulni, és utána jobb lesz. Amikor levették a gipszet, na az volt igazi megpróbáltatás, mert nem használhattam a lábom. 2 héttel utána volt csavarcsere műtét, aznap haza is engedtek, onnantól kerettel saját lábon közlekedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!