Miért ilyen erős az izomlázam?
Figyelt kérdés
Régebben pár hónapig lovagoltam, de sajnos abba kellett hagynom. A lovaglás utáni naptól 3-4 napig nagyon fájt a csípőízületem, a környéke, és a combom belső része, úgy, hogy alig tudtam leülni és járni is. Bekentem többször arra való kenőccsel, de nem hatott. Ez csak izomláz vagy az ízület is fájt?2015. ápr. 12. 00:44
1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez volt az első pár lovaglásnál és akkor is ha hosszabb idő után túl sok ideig ültem fel. Nem tudom te mennyi időt lovagoltál, de ha sokat (pl 2 órát vagy többet) akkor én azt javasolnám, hogy először mondjuk csak pl 30 percre menjél utána majd 1 óra és így tovább, vagy nem tudom, hogy ahová te jársz hogy vannak az időbeosztások.
Valószínűleg csak izomlázad van és azt annak tudhatod be hogy jól csináltad a feladatot :)
Ha saját tapasztalataimat nézem én elmentem a barátnőmhöz úgy hogy egy éve nem lovagoltam és intenzíven felültem 4 órára hát utána az szerintem mindent elmond hogy állva ebédeltem. De ha lenyújtod (nagyon fáj) vagy rádolgozol akkor nem fog 3-4 napig fájni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Eleinte fél órát lovagoltam, aztán 1-et mondhatni intenzíven. Lovaglás előtt nyújtottam, de utána nem.
2015. ápr. 15. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!