Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan tehetném rendbe a lábam?

Mate Marczi kérdése:

Hogyan tehetném rendbe a lábam?

Figyelt kérdés
Már 4 hete mutatkozott nálam, hogy edzésen guggolásból álltam volna fel, és éreztem, hogy a bal térdem hajlatában valami nem volt rendben. Aztán egész edzésen jó volt, csak utána jött a fájdalom. Nem tudtam kinyújtani a lábam, úgy fájt. Már orvosnál is voltunk persze, nincs szalag szakadásom, se semmi, mert nem vizesedett be, stb.. Mára már jobb, de még mindig fáj, ha ki akarom nyújtani a bal térdkalácsom alja, plusz hátul a hajlatban. Tudom hogy nem vagytok se orvosok se semmi, de már 3 hete nem tudtam edzésre se meccsre járni, és már a holnapi meccsen szeretnék játszani (kézilabda kapus vagyok, oda kell a láb teljes használata). Ha esetleg valakinek volt már ilyennel dolga, annak megköszönném ha megosztaná velem a tapasztalatait, vagy hogy hogyan tudnám rendbe tenni hogy holnap játszhassak.
2015. márc. 18. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszélyes lenne holnap ezzel sportolnod. Lehet hogy nehezebben gyógyul majd. Jegelheted, illetve vizes ruhával borogathatod.
2015. márc. 18. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki kell pihentetni (2 -3 hét), és mindíg bemelegíteni. Meg extra konditermi edzést, tarthatnál olyan gyakorlatokkal, amik a térdedet mozgatják, de normális gépen, és nem túlterhelni, mint egy ökör.

Normális gép alatt azt értem, aminél normálisan ki tudod venni, illetve betenni a lábad, nem kell terhelt állapotban, vagy nagyon hátrahajlítva oldalra bénázni, hogy ki tudj szállni belőle. Sajnos sok helyen van ilyen remek lakatosmunkával legyártott kondigép, csak sajnos pont ezek tesznek tönkre egy arra hajlamos (korábban már sérült) térdet.

17 éve szívok a térdemmel.

Sajnos van, hogy minden előzetes nélkül, ha melegszik az idő, recseg ropog az egész, és fáj is. (Beletörődés)

2015. márc. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!