Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném rendbe a szívemet, érzelmeimet, önbizalmamat? 26/N
Fél éve szakított velem a barátom. Elmondása szerint soha se volt szerelmes belém. Azt mondta, folyton idegesítettem azzal, hogy szerettem. Volt egy közös ismerősünk,most vele van együtt. Megtudtam, hogy mindig vele volt, amikor én azt hittem, hogy sokáig dolgozott.A lány szerint soha nem illettünk össze. A volt párom elmondása szerint sohase csalt meg, én azonban nem vagyok ebbe olyan biztos. Rengeteg mident megtettem érte, de ezt nem felemlegetésként írom, én ezt szívesen tettem, mert szerettem. De tőle csak azt kaptam mindig, hogy hülye vagyok az élethez ( nem értem miért, ezt nekem még senki se mondta, aki beszélt velem), én én se gondolom ezt. Most azzal a lánnyal van együtt, nekem, amikor együtt voltunk, nem mondott róla jókat, csak hogy milyen formátlan alakja van, meg úgy hülye ahogy van. Most viszont látom, milyen jól megvannak együtt.
fél éve ennek, és bár dolgzom, eljárok társaságba, folyton csak sírok. tudom, hogy egy ilyen szemétért nem kár. Mégis. Az bánt a legjobban, hogy annyira szerettem, és nem kellett neki.De még jobban fájt, hogy kihasznált, és csak egy tárgynak nézett aki ott van mellette és használja. Azt hittem idővel jobb lesz, de inkább csak egy nagy ürességet érzek magamban, és fájdalmat.
Megtudtam, hogy mindig vele volt-ergo megcsalt!
Lépj túl rajta.Fogadd el, hogy vannak nálad jobb és szebb emberek, viszont rondábbak is.
Szeresd önmagad, te is éppoly értékes vagy,mint bárki más.Majd eljön az a férfi,akire vágysz, de csak akkor,ha már teljesen jól érzed magad a saját bőrödben,a saját életedben.
A sírással,csak az önsajnálatod eteted,szóval ezt hagyd inkább abba.Fuss 2km-rt,ha rádtör a sírás,vagy egyél meg egy tábla csokit.Foglald le magad.
A legrosszabbak ilyenkor a megválaszolatlan kérdések, amiket sosem fogsz megtudni, és csak fekete lyukak maradnak, hiányzó rèszek.
Jönnek majd az okosok "azidõmindentbegyogyit-járjelideoda-foglaldelmagad" hegyi beszéddel. Azt hiszik, ez segít. Hát nagyon nem.
Nekem csak 4 hónap telt el, de még nekem sem sikerült összeszedni magam.
Ha nem akarod akkor sosem leszel túl rajta és te csak nyűglődsz és nem is akarsz mással foglalkozni.
És ez már valahol hiszti is.
négyes jót nevettem ezen a tequilűs pizzás dolgon :D nem akarok meghalni, szeretek élni.
Teljesen igaz, hogy milyen okos voltam előbb otthagytam volna...nah ez már mindegy. Ezt én is tudom. Ahogy azt is, hogy csak azt lehet megalázni aki hagyja...mondhatjuk a szerelemtől elvakulva hagytam magam.
Hiszti? akár. Viszont a kérdésemre azt hiszem magam kell választ találjak.
És ha őszinte akarok lenni, tudom is..ugyanazt, mint eddig. Lefoglalni magam, és tudni, hogy sokkal méltóbb párom lesz.Az érzések elnyomásának ugyanakkor nem vagyok a híve...csak mint a felhők az égen..jönnek, mennek.
Mert én leglaább vele ellnetétben tudom, milyen jó szerelmesnek lenni...még úgy is jó érzés volt, hgy soha nem szeretett...ht még milyen jó lesz, amikor igazán szeret az, akit én is szeretek.
utolsó, kösz h általánosításból ítélkezel.
semmit se tudsz Épp, hogy amiat tetszett meg mert visszafogott és nyugodt volt. Csak később jöttem rá, hogy ez a felszín. Amit írsz, az talán 10 évvel ezelőtt volt igaz rám, mikor még buktam a rosszfiúkra. az már rég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!