Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyerjem vissza az önbizalmamat?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy srác, neki meg én nem kellek, aki neki kell totál más mint én alacsony vékony kb 160 cm és mindig magassarkùba tipeg...én magas vagyok 170 cm és ezért többnyire lapos cipőkben járok de én is vékony vagyok. Minden nap mikor elindulok szépnek látom magam viszont ha találkozom azzal a csajjal meg a sráccal egyből csùnyának érzem magam. Mit tehetnék h helyreálljon a lelki békém?2014. dec. 14. 23:20
1/7 anonim válasza:
Én naponta többtucat olyan lannyal talalkozok akinek nem jövök be. És?
Ízlesek.
2/7 anonim válasza:
Engem meg kb. minden csaj visszautasít, finnyáskodnak, lelépnek, hárítanak, úgyhogy már magasról tenni fogok rájuk, és inkább vagyok egyedül. Eddig is ez volt, teljesen felesleges erőlködnöm.
3/7 anonim válasza:
gyere hozzám személyi edzésre ;) 20/L
4/7 anonim válasza:
Valamikor régen, ismertem egy kissrácot. Ő azt mondta, hogy ha minden fiúnak alacsonyabb lány kell, akkor ő juszt is egy nála magasabbat fog választani. Lehetőleg kosárlabdázólányt!
Nos, neki ez ugyan azóta sem sikerült. Talán mert ő is khmm... elég magas lett.
Lefogadom, hogy van még ilyen srác "raktáron". Keresd meg őt, kosaraslány! :)
5/7 anonim válasza:
Hülyeség, 170cm-rel még nem vagy olyan magas, hogy emiatt bármi gondod legyen. Az meg hogy nem kellesz a srácnak, magadra nézve nem kell hogy jelentsen semmit. Amit te most érzel azzal nagyjából az emberek 80 százaléka találkozik élete során. Odavan valakiért az meg tojik a fejére. Ezzel semmi baj nincs csak hát aki benne van az nem így érzi.
6/7 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, a srác kb 185 cm. :D
De totál elégedett voltam magammal, erre tessék...
2014. dec. 15. 16:43
7/7 anonim válasza:
nah....én pont 160 centi vagyok, vékonyka, mondhatni balerinaalkat, és szeretek magassarkúba tipegni a 35ös kis lábaimon..a párom rajongott értem, mindig is imádta a pici cuki lányokat...ez tartott 5 évig, összeházasodtunk, majd még 3 évig minden jól ment..jött egy 185! cm magas, nála 5 évvel idősebb nő, 43as cipőmérettel...és fülig belezúgott...elváltunk, itt maradtam a kisfiammal, a poklot jártam meg, de már nem bánom ennek 5 éve, most van egy szerető párom, az exem meg épp válni készül az ő naaaagy szerelmével...erre varrjál gombot :D na....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!