Mi lehet a lábammal? SÜRGŐS! :" ( fociztunk és teljes erőből belém rugtak. Röntgen?
Figyelt kérdés
abban a pillanatban nem fájt,a meccset is végig tudtam játszani.a vége fele már éreztem h valami nem ok.öltözni kéztünk és láttam hogy a bokám csúnya lilás kék és be van dagadva kb.3x akkora mint szokott lenni.nem tudom mostmár egyáltalán mozgatni és ráálni sem. folyamatos szúró fájdalmat érzek,érintésre nagyon érzékeny mi lehet?szalag?törés?ficam?hogy kezeljem?2014. nov. 14. 16:50
12/13 anonim válasza:
Nos, mi lett a lábaddal azóta? Gyógyulsz rendesen? Gipszben vagy még?
13/13 A kérdező kommentje:
Hát még bicegek (irtó nehezen gyógyul) de már sokkal jobb.felmentésem van tesiből,futni még fájdalmas,bokasínben vagyok,minél kevesebbe próbálok ráálni mert azért néha még érzem hogy nem teljesen jó
2015. jan. 27. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!