Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet a lábammal? SÜRGŐS!...

Mi lehet a lábammal? SÜRGŐS! :" ( fociztunk és teljes erőből belém rugtak. Röntgen?

Figyelt kérdés
abban a pillanatban nem fájt,a meccset is végig tudtam játszani.a vége fele már éreztem h valami nem ok.öltözni kéztünk és láttam hogy a bokám csúnya lilás kék és be van dagadva kb.3x akkora mint szokott lenni.nem tudom mostmár egyáltalán mozgatni és ráálni sem. folyamatos szúró fájdalmat érzek,érintésre nagyon érzékeny mi lehet?szalag?törés?ficam?hogy kezeljem?

2014. nov. 14. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Én azt tanácsolom hogy Ro****dt gyorsan mennyél orvoshoz!!!
2014. nov. 14. 16:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tudok csak elmenni.addig is tegyek rá valamit?próbáljam mozgatni vagy esetleg ráállni ha már jobbnak érzem?fásli?
2014. nov. 14. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
#1-es, te meg ugyanolyan gyorsan nyelvtantanárhoz!
2014. nov. 14. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább orvos... Sürgösségire be tudsz most is menni
2014. nov. 14. 16:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor itthon ne próbálkozzak?és(mivel a kórház a város másik végén van) amíg ?odaérünk tegyek rá jeget vagy ilyesmi
2014. nov. 14. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem csak ödéma vagy bör alatti bevérzés ami most dagadt, csúnya kék vagy fekete és fáj de el fog múlni

Törésnek biztos nem törés mert akkor nem tudtad volna a meccset sem végigjátszani abban a pillanatban lefeküdtél volna ráállni a lábadra se tudtál volna

De ha tényleg nagyon fáj akkor menjél be a sürgősségire

2014. nov. 14. 17:11
 7/13 szamo77db ***** válasza:
Menj még ma este orvoshoz. Egy röntgen nagyon kellene. És kapnál megfelelő ellátást!
2014. nov. 14. 17:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Részleges bokaszalag szakadást diagnosztizáltak...fekvőgipsz 3hétig+járógipsz 2 hét+bokasín 1 hét.5 hétig nem mehetek suliba(sínnel +mankóval már igen)azt mondta,szerencse hogy nem próbálkoztam lábra állni.köszönöm a tanácsokat
2014. nov. 14. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha törés lenne, valóban nem tudtad volna végigcsinálni a meccset.Jókora zúzódás lehet, az is bedagadhat, de persze ezt csak röntgennel lehet eldönteni, szerintem jobb lenne, ha mihamarabb, lehetőleg még ma eljutnál a sürgősségire.Borogatni természetesen addig is lehet.Hideg vizes borogatás lehet addig rajta.
2014. nov. 14. 17:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja, közben látom, írtál.Még jó, hogy tényleg ilyen hamar elmentél dokihoz és elláttak!Jobbulást!
2014. nov. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!