Na most akkor mi lett a lábammal?
Nehéz a körülményeket leírni, a lényeg hogy kedden rossz buszra szálltam véletlen és leszálláskor előre rántott a pakkom meg egy nénit kerültem ki, így a jobb lábfejem becsúszott a busz és a patka közé és kiment a bokám, [link]
így. és a bokám meletti 2 csont a köbcsont és a külső ékcsont azóta is nagyon fáj, ha pl keresztbe teszem olyan 10-15 percre (és nem ez éri a padlót) és utánna ráállok olyan mintha egymásra nyomódnának a csontjaim, amikor lépésnél hajlik a lábfejem olyan mintha böködné valami belülről a bőrt. Bedagadva belilulva nem volt és most sincs.
Apu szerint semmi baja nincs csak beütöttem majd elmúlik, párom szerint 2 porc elugrott és vissza ugrott azért fáj. Na de akkor most mi a szitu? Dokim meg sajna olyan hogy ha tényleg semmiség akkor kiakad h: ezzel húztad az időmet???!!! És csak akkor utalna be ha törés gyanús lenne
Ehhez nem kell háziorvos!
Traumatológiára kell elmenni, ott csinálnak egy röntgent, a többi utána kiderül :)
voltam balesetin, megnézte a doki 2x 3x megfeszítgette azt annyit mondott hogy vegyek rá gumit de nincs semmi baja. Azóta egyébként be is zöldült. Meg ha hétfőig nem lesz jobb menjek vissza, de szombat délután 3 óra és hétfő estig nem hinném hogy rendbe jön ha kedd óra nem jött rendbe :) na mindegy
azért köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!