Mi lett a lábammal? Nagyon félek!
Tegnap voltam edzeni,a lábamra is edzettem és akkor még semmi bajom nem volt!Nem történt semmi és akkor nem is fájt!Haza felé már éreztem hogy kezd fájdogálni illetve feszült az izom járás közben.Ma reggelre a jobb térdem alsó részén bal oldalt megdagadt egy kicsit ami csak érintésre fáj és a hátul a hajlattól egészen a vádlimig járásnál vagy ha ki egyenesítem fáj!Nincs bevérzés se semmi!Bekentem Flector EP vel és rátettem egy legáteresztő fáslit.Nagyon félek hogy abba kell emiatt hagynom az edzéseket a kondit,legalábbis a lábamra!Mi lehet a lábammal?!Húzódás?!Menjek orvoshoz?!:( Nyugtassatok meg légyszi:(
19/L
Szerintem meghúzódhatott, és az edzést most tényleg abba kell hagynod egy pár napra! Pihentesd! Ha nem javul, akkor menj orvoshoz, de szerintem nem lesz gond.
Inkább pár nap edzéskihagyás, mint hogy nagyobb bajod legyen! :)
Nem vagyok orvos, de szerintem begyulladt, megterhelted. Én hasonlóan jártam a hét elején, amikor bicajozni mentem (8km). Nem voltam elég edzett ehhez a távhoz. Flector jó rá nagyon, maszírozd és óvatosan, fokozatosan terheld csak.
Én elkezdtem szedni megint a Béres Porcerő Fortét és mellé még Kalcium sandozt. A Béres a korongok közötti kenést biztosítja, hogy ne recsegjenek a csontjaim, a kálcium pedig a csontoknak tesz jót.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!