Lovagolni szeretnék, de félek a lovaktól. Hogy tudnám leküzdeni ezt a félelmet?
Szia! Én is ilyesmi helyzetben vagyok, csak én először ülök majd lovon, remélhetőleg már jövő héten.
Én egy lovászlánnyal beszélgettem erről, ő mondta, hogy emiatt abszolút ne féljek, nagyon barátságos és jó szándékú állatok, direkt semmit nem csinálnak. :) 1-1 baleset meg minden sportba előfordul, bízz magadban és ne idegeskedj! Főleg ne lóháton, mert megérzi. :)
16/L
Estem már többet is, nem csak lóról, falmászás közben is :)
Ha a paci nem akar megölni csak puff és kész, baj nem lehet. A ló alacsonyabb mint a fal :D
vigyél pár kockacukrot és mielőtt rámásznál simogasd,beszélj hozzá mint egy kisgyerekhez,nyugtató hangon,utána adj neki 1-2 kockacukrot.ebből ő is tudja h nem bántani akarod,szeretnél vele sétálni.nem buta állat érteni fogja.
hugomnak van 3 lova is én nagyon értelmesek!akkor van gond ha a ló hetekig nincsen kihajtva(lovardában kizárt) mert akkor szárnyalni futkározni akar és nem fog szótfogadni!és ledob persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!