Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi van a lábammal még mindig?...

Mi van a lábammal még mindig? December végén estem el, és még mindig fáj.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy orvoshoz kell menni vele, de még 2 hét kb. mire lesz TB-m, pillanatnyilag nincs.

December végén estem rá. Lila volt, dagadt, fájt nagyon, azt hittem eltört, de nem, elmúlt. Részben. Egyszer még futni is el tudtam menni dupla réteg fáslival; öreg hiba volt, sokkal rosszabb lett utána. Egy hónapig fásliztam majdnem, aztán abbahagytam mert már attól féltem trombózist kapok. És még mindig fáj! Nem kicsit. Múlt éjjel megint be kellett fásliznom, mert nem tudtam feküdni háton - mivel leginkább a sarkam fölött fáj azon a mozgó(?) részen, amit mi nők előszeretettel vágunk meg borotvával, és ami ráncos lesz ha spiccelsz (hát ennél jobban nem tudom elmagyarázni :)). Ha ez megmozdul, az nagyon fáj, és kisugárzik az egész bokámba. Sétálni tudok, de már két métert futni a busz után nem, nem is beszélve a magassarkúról, vagy a lépcsőn lefelé haladásról. Miért fáj még mindig, mi történt a lábammal? Valami elmozdult/megrepedt/elszakadt? És ezzel hova kéne menni, ortopédia? Ennyi idő után már nyilván nem a balesetire :)

2014. febr. 6. 18:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!