Orr tőrés vagy mi lett az orrommal? ( tobbi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este jottem haza és elájulhattam vagy fejbe verhettek , nem tudom nem emlekszem ra . Arra ébredtem a fűben ( a kertunkben csak hogy ne legyen annyira meresz hogy a varosban) hogy verzik az orrom és fáj is a számmal eggyütt . Nem tudtam mit tegyek mert nagyon rosszul ereztem magam ezert gyorsan elalitottan a verzest majd meg emelt fejjel aludtam . Nem verzett azota nem is erolkodok vele . Az orrom be van dagadva gyengebb érintesre is fáj . Bemenjek vele az ügyeletre vagy van valami tippetek . Esetleg eltőrt ?2014. jún. 29. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!