Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kekes zoldes szinu a makkom....

Kekes zoldes szinu a makkom. Mitol? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, nagyon felek. Rendesen hatra tudom huzni. Mitol ilyen? Eddig szep rozsaszin volt? SEGITESETEK
2014. jún. 26. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem fáj????
2014. jún. 26. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem:(
2014. jún. 26. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Megmosod rendesen?
2014. jún. 26. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat altalaban igen, de most harom napja nem furodtem. Most furodtem le gyors, de meg mindig olyan.:(
2014. jún. 26. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Érintésre sem lett érzékeny?

Semmilyen más eltérést nem tapasztalsz?

Ha más panaszod nincs, akkor talál nem komoly. Lehet, hogy nagyon enyhe gyulladás okozza a színelváltozást. Fontos lenne, hogy minden nap rendesen tisztálkodj vagy legalább az intim területeken mosakodj meg!

Ha nem múlik el, mutasd meg orvosnak a biztonság kedvéért!

2014. jún. 26. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szoljál a szüleidnek és menjetek el urológiára. Biztonság kedvéért mutasd meg orvosnak.
2014. jún. 26. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez a véráramlástól függ.Máshol és kéknek látszik a vér az erekben .Nagy vérbőségtől meg vörös lesz.A makk alján lévő izom gyürü nem egyszer meg lilának .A testünkön itt a legvékonyabb a bór,a makkot meg csak nyálkahártya fedi .

Nem csoda ha minden látszódik .

2014. jún. 26. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:

A makk tele van hajszálerekkel.

Előző

2014. jún. 26. 18:23
 9/10 szamo77db ***** válasza:
Az lenne a megnyugtató megoldás, ha orvos látná. Urológus, esetleg bőrgyógyász. A találgatásoknak és az otthoni "kezelésnek" semmi értelme nincs!
2014. jún. 26. 19:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat, de mar elmult!:) Hala istennek, mar rendes rozsaszin szine van, nem tudom mi baja lehetett, de nagyon orulok!
2014. jún. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!