Nemreg (2-3 oraja) visszatortem egy kicsit a kozepso ujjam egy labdaval. El van torve? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Kicsit meg van dagadva, kicsit tudom csak mozgatni es egy picit faj, ha hozzaernek, de ha nem foglalkozom vele, egyaltalan nem faj magatol. Az utes utan csak 2-3 percig fajt erosen, de utana mar magatol nem fajt.2014. ápr. 23. 15:53
1/3 anonim válasza:
meghúzódott (elég szar érzés) ... elmúlik két nap alatt
2/3 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nincs nagyobb baj? megdagadt es nem tudom mozgatni, de mar volt eltorve kezem, akkor nem fajt ennyire.
2014. ápr. 23. 16:02
3/3 anonim válasza:
Repedés, vagy törés is lehet, gyakori ez az ujakkal labdajátékoknál, de az is lehet, hogy csak zúzódás, ezt csak röntgen tudja eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!