Tegnap reggel ugy keltem hogy elfekudtem a nyakamat. (tobbi lent)?
Figyelt kérdés
es a vallamat nagyon fajt bekentem fastum gellel, meg bevettem olyan izomlazitot amit meg multkor felirt a doki,3 szemet vettem be tegnap jobb is volt, ma reggel pedig ahol a fejem es a nyakam talalkozik hatulrol, hallottam h egy porc megroppant, azota megjobban faj. Mit tudnek csinalni, egyenlore nem megoldhato hogy orvoshoz menjek. Kerem segitsen vki!?
barmilyen tanacsot elfogadok..
2014. jún. 6. 10:10
1/2 anonim válasza:
Rakjuk rá a monitorra a kezünket és sugározzuk a pozitív energiát, vagy mire gondolsz?
2/2 A kérdező kommentje:
nem -.- hanem ilyen esetben mit tudnek tenni? se fekudni se ulni se allni nemtudok.
2014. jún. 6. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!