Mi történhetett velem? Reggel felkeltem és azóta amikor veszem a levegőt iszonyatosan szúr a jobb oldalon a mellkasom és a hátam is. Mikor véletlenségből ásitani akarok akkor olyan mintha mindjárt szétszakadna valami bennem.
Figyelt kérdés
Tegnap bevettem egy EllaOne tablettát. Lehet hoyg mellékhatás? De mért most jön ki akkor ?2013. jún. 3. 14:34
1/10 anonim válasza:
Ilyen mellékhatása nincs a tablettának. Valószínűleg egy rossz mozdulat következtében,v. rosszul feküdtél éjjel meghúzódtak ott az izmok. Ha van otthon pl.Voltaren,Fastum,Féector,Diclofenac gél óvatosan masszírozd be többször is.
2/10 anonim válasza:
Lehet beszorult a levegő a mellkasodban. Óvatos nyújtás segíteni szokott.
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyenem, jobb kart emeld fel és dőlj balra-előre-hátra, ezzel tudod nyújtani az izmokat. Nekem akkor elmúlt.
De ilyenkor hova szorul be pontosan a levegő? Egyáltalán a levegő szorul be? Mert az elvileg csak a tüdőben van.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez nem használt sajnos :( De mások már trombózissal ijesztgetnek most ez lehetséges szerintetek?
2013. jún. 3. 15:10
5/10 anonim válasza:
és ha lassan nagy levegőt próbálsz venni nyújtás közben?
6/10 A kérdező kommentje:
Érdekes. Így ha nyújtás közben veszek levegőt akkor nem fáj.
2013. jún. 3. 15:53
7/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint elfeküdtem? Trombózis jele nem lehet?
2013. jún. 3. 15:57
8/10 anonim válasza:
minek aggódsz? valamiben meg kell halni :)
9/10 anonim válasza:
Nem valószínű. A tüdőben lévő thrombosist tüdő embóliának hívják és az a fájdalom mozgásra nem múlik el,nem változik. Ez izom eredetű lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
Az volt valószinűleg mert HÁLA AZ ÉGNEK ELMÚLT! :D köszönöm a segítségeteket skacok ! ;)
2013. jún. 3. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!