Lehet here csavarodásom van?
Figyelt kérdés
Arra ébredtem fáj a jobboldali herém. Ha kicsit msszíroztam elmúlt, de azért elő-előjön. Tapintásra nem fáj, nem vör9s. Kb 10 perce ébredtem.2014. jún. 6. 05:54
1/7 A kérdező kommentje:
Nem rég volt amúgy rejtett sérvem.
2014. jún. 6. 05:56
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom a here csavarodás elég nagy fájdalommal jár.
3/7 szamo77db válasza:
Kedvezőtlen a helyzet, 3 napig halott lesz az ország. Csak sürgősségi ellátás lesz. Még ma meg kéne mutatni orvosnak, bár a legtöbb helyen meg azért nem fogadnak, mert nincs időpontod. Azt mondom, ne foglalkozz állandóan vele, de ha megfájul, akkor az ügyeletre kell menni vele, aztán ők megmondják, mit lehet csinálni! Én egy fogammal jártam úgy, hogy március 15-én őrülten megfájult. Egy magánfogászat éjjel nappal rendel itt a városban és 10 ezer forintért akarták kihúzni. Nem mondtam meg, hogy mit nekik hova, elkínlódtam másnapig, ahol a területileg illetékes fogászaton ingyen kihúzták!
4/7 anonim válasza:
A herecsavarodás nem ilyen tünetekkel jár.Kibírhatatlan fájdalom,és magas láz .A fájdalom egy pillanatra sem szünik meg,csak erősödik .Azonnali orvosi beavatkozást igényel .Talán a combjaid között kicsit megnyomódott .
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, voltam orvosnál kiderült semmi gond :)
2014. jún. 6. 12:04
7/7 anonim válasza:
a herecsavarodás annyira fáj, hogy majd beszarsz. nem múlik el egy kis masszírozgatástól
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!