Tegnap reggel elestem a konyhában, és most fáj a bordám, a medence csontom felett a belem?
Sziasztok. Tegnap reggel elestem a konyhában, rá a bárologtatóra, ami a földön volt.
A jobb bordám mára kissé bedagadt, egész a nyomorszájamig, a jobb medencecsontom felett a "belemnél".
Hallodtam, azoktól akiknek volt bármi komoly bordasérulése, hogy isznyúan fáj,nem is csinálsemmit az orvos,gyorsan gyógyul.
Nekem csak nyomásra érzékeny kicsit, ami idegesít hogy mikor kiengedem a hasam, ott nagyobb, mint a köldökömnél.
Azt gondoltam, hogyha nem múlik el hétfő-kedd-re, elmegyek dokihoz, addig feleslegesnek tartom.
Vélemények????
Szerintetek komoly lehet?
Igen,látom, hogy a jobb bordám alatt van egy dagadás, aztán köldöknél "normális" aztán a medencénél megint van egy kis dagadás. Sétálás közbe szinte "libeg" az a púp :D
Nem igazán szeretek orvoshoz járni/amiket hallottam a bordatörésről, azok alapján ez semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!