Szerintetek ezzel a sebbel elmenjek orvoshoz? 1 hetes, a lábfejemen van, és van hozzá kép.
Figyelt kérdés
1 hete csúnyán lehorzsoltam a lábamat, és nem akar begyógyulni. Tegnap fürdéskor a tetejéről lejött egy ilyen vastag sárga réteg. Kenem betadinnal (a képen is az látszik) és fenistil sebkezelővel. Gonoltam még a Bactroban-ra is. Szerintetek mit tegyek vele?
2014. máj. 31. 17:36
1/6 anonim válasza:
A lábfejen és lábszáron levő sebek lassan gyógyulnak, mert az alsó végtagban a nagy visszeres nyomás mellett némileg pang a keringés. A lábat fel kell polcolni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nem lesz vele. Tartsd tisztán és fertőtlenítsd. Ennyi! Majd elmúlik!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És mivel kenjem? Maradjon a fenistil, vagy legyen a bactroban?
2014. máj. 31. 19:56
4/6 anonim válasza:
Fenistil minek? Az allergiás jellegű, viszkető, kiütéses bőrre való.
Betadinnal kend, tegyél rá kötést!
Orvos? Passz. Ha nem vagy cukorbeteg, nincs keringési zavarod, nem vagy vérzékeny, akkor szerintem nem kell.
5/6 anonim válasza:
Fenistilről marhaságot írtam. Tényleg van ilyen. Minek adnak ki azonos márkanéven eltérő hatóanyagú és eltérő célra szolgáló szert? Mindegy, lehet akkor is érdemes lehet megpróbálni anélkül hogy gyógyul a seb, ha azzal nem jól.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem megyek orvoshoz, majd meggyógyul magától. :)
2014. jún. 1. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!