Bokasérülés! Elmúlik majd vagy orvoshoz kellene mennem?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt rosszul léptem le a lépcsőn és a lábam, bokám, valahogy kicsit maga alá fordult.
Akkor nem is fájt annyira, másnapra kicsit rosszabb lett.
De igazából nem látszik, hogy bedagadt volna, rá tudok állni, simán megyek vele, tudom mozgatni. Csak amikor így spiccelek, vagy pipát csinálok húzódik valahogy, és fáj kicsit feljebb a csontom. (oldalt sípcsont magasságban főleg)
Ez mennyire lehet komoly? Orvoshoz kellene mennem?
2014. máj. 4. 11:02
1/4 anonim válasza:
Ez smafu. Ezt pihentetni, kímélni kell, mert a leírás alapján csak húzódásról lehet szó, viszont mindig megmarad bizonyos mértékű fájdalom és soha nem lesz a régi. Ne spiccelj, ne pipázz, polcold fel.
2/4 kika26 válasza:
Szia szerintem menny orvoshoz. Lehet hogy meghúzódott valamilyen szalag. Nekem magasan van a fájdalom határom: iskolában az első órán fociztunk és belecsúztak a bokámba. Szoltam a tanárnak.. éreztem hogy gond van.. de a tanár szinte viccet csinált belőle és aztmondta hogy neszimuláljak.Fociznom kellet tovább. Az iskolán 2 szintes. És szinte egész nap fel-le kell mászkálni. Miután vége lett a sulinak, nemes egyszerűségel haza bicóztam. Othol szoltam anyának, elmentünk orvoshoz és lám elvolt törve a bokám :D
3/4 anonim válasza:
én úgytudom hogy azaz egyetlen sérülés amire rá kell állni xDD szóval ugyértem hogy a a kezed vagy a térdet sérüll meg netán eltörik akkor ahoz kell de a boka az amihez nem nagyon kell orvosi seggítség max kenegetni megilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!