Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Eltört a bokám? Szükséges...

Eltört a bokám? Szükséges elmenni orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tegnap elött megütöttem a bokám pontosabban úgy hogy rollereztém és elég erősen megpörgettem az alját vagyis a vázt és az a bokám állította meg . Vagyis megütötte , én rögtön leültem a fűbe és tépkedtem a füvet annyira fájt , majd a székre akartam ülni kb az 5 lépés után tudtam ráállni.3perc fekvés után már jobb volt és rátuttam állni. Bekötöttem jegelem és krémet is kenek rá. Ha fekszem egyáltalán nem fáj csak a lógatom vagy járok vele. Mindent tudok vele csinálni csak enyhén fáj, törés sztem bisztos hogy nincs mert akk nem tudnák ráálni 14éves vagyok szóval lehet hogy a porc lávállt , kicsit megvan dagadva , de úgy érzem egyre jobb.Mit csináljak ? Volt már valakinek ilyen hasonló dolga , és ha igen mit csinált?? Igazából nagyon félek a műtéttől és a gipsztől is , mivel hogy a közeljövőben elég sok dolgom lesz ballagás utazás nyaralás osztály kirándlás stb.Köszönöm a válaszokat majd.

2014. máj. 3. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezekre az esetekre találták fel a baleseti ügyeleteket. Itt megröntgenezik ( ez nem fáj), aztán majd megmondják, hogy mi a baj vele. Mivel rollerezel, feltételezem, hogy még nem végeztél orvosi egyetemet.

Ha viszont továbbra is akarsz rollerezni, akkor vigyázz az ezzel kapcsolatos "alkatrészeidre"!

A kórházban az orvosok nem késsel a kézben rohangálnak, hogy mindjárt műthessenek.

Ha pedig gipsz kell, akkor annak komoly oka van. Ott a kenőcs nem fog segíteni.

2014. máj. 3. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit tudnak minderről a szüleid?
2014. máj. 3. 14:16
 3/3 anonim válasza:
Orvosnál voltál vele? Jobbulást kívánok!
2014. máj. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!