Orvoshoz kell fordulnom? El fertőződött az égésisebem?
Figyelt kérdés
Múlthéten amikor vasaltam, a forró vasaló megbillent, leesett a lábamra még zokni sem volt rajtam.
Egyből folyó víz alá tartottam a lábam, és bekötöttem.
Viszont nagyon begyulladt és nagyon fáj, másodfokú égés, a sebkörül duzzadt és piros. És nagyon fáj.
2014. ápr. 16. 22:37
1/3 anonim válasza:
másodfokú égés,de nem tudod a fertőzést?
Amit Én ajánlok,rendes aloa vera növénynek letéped a levelét és azzal kenegesd!Azzal múlik el leggyorsabban a sérülés és a fájdalom is.Ha rosszabb az állapot akkor orvoshoz el kéne menni vele szerintem!
2/3 anonim válasza:
Égési sebnél ez enyhén szólva nem ritka dolog. Igen, menj vele orvoshoz, itt az ideje egy tisztességes sebkezelésnek! Nem utolsósorban esetleg tud adni speciális égési kötszert, ami jobb érzés is lesz neked.
3/3 anonim válasza:
Ha nagyon fáj, duzzadt és piros a seb körül, akkor még ma menj el vele orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!