Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Törés, zúzódás vagy ránydulás?...

Törés, zúzódás vagy ránydulás? Orvoshoz kéne mennem?

Figyelt kérdés

Ma bevertem a kezem, több mint 3 órája. Azóza fáj a hüvelykujjam, főleg az alsó felén. Viszonylag tudom mozgatni, csak eléggé fáj. Nem tudok vele szorítani, meg nehezebb cuccokat felemelni. De viszont szinte egyáltalán nem dagadt be, csak egy kis helyen olyen zölde-barnás színe lett az ujjamnak...

Már mentem volna orvoshoz, de a közelben az ügyelet csak délelőtt volt nyitva, a János Korházba meg nem akarok feleslegesen bemenni...

2014. máj. 12. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fölösleges az ujjad, akkor nem mégy be fölöslegesen..
2014. máj. 12. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem! Csak nem biztos hogy komoly baja van. És kocsi nélkül elég hosszú bejutni a korházig... A kérdés úgy értendő, hogy elég-e, ha holnapp reggel elmegyek a közeli orvoshoz?
2014. máj. 12. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Házidokihoz feleslegesen mész, ő ezzel nem tud mit kezdeni.

Ha holnap is úgy érzed, hogy törésgyanús, akkor baleseti sebészetre menj, oda nem kell beutaló, csinálnak egy röntgent és az mindent kiderít. Röntgen nélkül egyik doki sem tudja megmondani, mi a bajod.

2014. máj. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!