Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

laza a bokám ezért nagyon könnyen kimegy. edzésre mindig hordok bokaszorítót azt a fajtát csak kékbe lehet kapni nem is nagyon láttam sehol más színűt max. pirosat egy hónap múlva lesz az RG vizsgám. szóval mindenképp bőrszínűre lenne szükségem de azt sehol sem találtam, csak rendelni tudok. ti ez a kettő közül melyiket választanátok?

[link]

[link]

ha esetleg tudtok más milyet ajánlani ami bőrszínű szívesen megnézném :) köszi előre is a válaszokat, mindenkinek fog menni a zöld kéz :)

2014. ápr. 12. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Bokarögzítő használata nem folyamatos használatra van kitalálva, hanem sportolás ideje alatt. Vegyél egy magas szárú cipőt. :D Talán segít. Viszont kétlem, hogy egyhamar megműtenék... talán ha elszakad a szalag...
2014. ápr. 13. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:
miért tilos? sok sportoló is hord... egyébként meg mond az orvosoknak hogy ne várják meg amíg elszakad nem kezdenek velem semmit. Nővérem 4 éve próbál bejutni oda ahol rendesen megnézik a szalagot de mivel szarnak rá kb. már járni se tudna hogyha nem járna magánorvoshoz. és egyébként a bokaszorítót nem használom csak sportoláshoz.
2014. ápr. 13. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem és a fiamnak a térdünket műtötték éppen emiatt. Nem szakadt a szalagunk mégis megcsinálták a műtétet. Az ilyen habituális ficamoknak csak a műtét a megoldása! Igen, sportolók is hordanak sportoláskor. De ezzel tönkreteszik az ízületet. Hol laktok,hova jársz/tok orvoshoz?
2014. ápr. 13. 22:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem okoskodni akarok,de te írtad,hogy napi rendszerességgel megy ki a bokád. Ez így nem maradhat! Olyan ízületi sérülések lehetnek miatta,hogy később még a járás is gondot fog okozni az állandó fájdalom mellett. Segíteni akarok és nem kötözködni!
2014. ápr. 13. 22:49
 15/15 A kérdező kommentje:
de írtam hogy nem fáj amikor kimegy mert rögtön visszamegy. csak zavaró hogy összeesek. és egyébként ugye a szalagokkal MRI-re kell bejutni hogy megtudják nézni de magyarországon nagyon nehéz bejutni az orvos szerint meg semmi bajom szóval nem tudom mit csinálhatnék ezen kívül. egyébként sportkórházba mentem vele Budapesten.
2014. ápr. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!