Válasszam a teljes körü körülmetélést vagy inkább még kérdezzek meg más urológusokat is?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 21:52
1/8 anonim válasza:
Kérdezzél,nincs vesziteni valód ezzel .
2/8 anonim válasza:
felesleges metélés mert megtud oldani magad
ha érdekel irj
3/8 anonim válasza:
Érdemes megkérdezni többet is.
De amúgy kedves utolsó, ha van tipped igazán leírhatnád nyilvánosban is, legalább ha más is olvassa, lehet rögtön segítesz is vele neki, ha úgy van. :)
4/8 anonim válasza:
Többet érdemes megkérdezni,mert sok más alternatíva(bemetszés,z vagy fityma plasztika,ekkor csak lazítanak a fitymán,nem távolítják el a makkod fedő fitymát mint metélésnél) is van,ha a fitymád lankadtan hátra tudod húzni és mereven is valamennyire akkor sok lehetőség van már.A metélés elég hosszadalmasan gyógyul.Szerintem kérdezzél rá hogy a fitymád hogyan tudnád megtartani.
5/8 anonim válasza:
A teljes korulmeteles nagyon gaz, en rosszul jartam vele nagyon...
6/8 anonim válasza:
Egy éve volt teljes körülmetélésem ( a fityma nyugalmi állapotban sem jött hátra), és nem bántam meg, nagyon elégedett vagyok vele, pedig nem is magándokinál csináltattam!
7/8 anonim válasza:
Érdemes a körülmetélést megcsináltatni, még akkor is, ha nincs vele semmi gondod, mert számtalan előnye van. Magyarországon is terjed és nemcsak a gyerekeknél, hanem sokan felnőtt fejjel vállalják be ezt a kisműtétet. A fitymaplasztika és a bemetszés szerintem sokkal rondább, és nehezebben gyógyul. A plasztikás eljárások után kb. 20 %-ban mégis szükséges a fityma teljes eltávolítása, ezért nem szokták javasolni senkinek. A körülmetélés nemcsak a férfiak számára előnyös, a barátnődnek, feleségednek is jót teszel vele.
8/8 anonim válasza:
Mindenkeppen jarj utana, hogy ne legyen ebbol teljes korulmeteles. Sajnos nem mindenki orul a vegeredmenynek, pl en se. Ha mar elvegeztek a mutetet, eltavolitottak a rengeteg idegsejtet es a potolhatatlan, utolag helyreallithatatlan borreszt, akkor mar sajnos nincs visszatanc. Aki jol jart ezzel, vagy valami egyeb okbol (trollkodasbol pl) hirdeti ezt itt meg ezer masik oldalon, az nem fog odaallni es vallalni a felelosseget a "jotanacsert". Ahogy nekem meg a mutetet vegzo orvos se vallalta a felelosseget. Semmilyen jovatetel, hivatalos vagy nem hivatalos bocsanatkeres nincs, a kar pedig megvan. Elore kell gondolkodni. Te nem vagy gyerek, igy a testedrol nem lelkiismeretlen emberek altal felvilagositott szulok dontenek, hanem te magad. Vigyazz magadra, azt javaslom. A fitymanak azt a reszet kell eltavolitani, ami mar hasznalhatatlan. A tobbi resznek funkcioja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!