Melyiket válasszam? (vízipipa) 14/L
az a helyzet, hogy válság van, ezért próbáltam az olcsóbb kategóriából választani :D de nem tudom melyik legyen... van ez: [link]
tudom hogy a Top Mark egy viszonylag gagyi márka de arra gondoltam, hogy mivel ez így elég olcsó ezt ki lehetne egészíteni egy normális vortex vagy phunnel kerámiával :)később még egy mosható szívócső... mondjuk Karácsonyra :D a másik: [link]
viszont ehhez még kell szén+shiazo/dohány és úgy már egy normális kerámia nem férne bele... és így meg félek hogy lefolyik a melasz...
első pipám lenne :D
Szerintetek melyik legyen?? (ez lenne a legjobb de mindenhol elfogyott ez a csomag [link] erre már költenék ennyit )
Figyelj. Szívd csak nyugodtam én is szívok csak én cigit :)
Ki tudja,lehet csak egyszer vagy fiatal!
Szerintem a 2. is jó. :)
Ezeket az "egyedi csomagokat" felejtsd el. A Top Mark pipák mindennek a legalját képezik, hamar tönkremennek (1-2 év alatt megeszi őket a rozsda). Ha értelmes vízipipát szeretnél, akkor az Aladin márkától válogass. Középkategóriás márka, időtálló és viszonylag pénztárca barát, főleg, hogy nincs más alternatíva ilyen árban.
Hiába veszel egy mosható szívócsövet és akármilyen kerámiát, attól még a pipa sz@r marad. Nemcsak hallottam, tapasztaltam is. Nekem gyönyörűen berozsdásodott 1,5 év nem nagy használatnak köszönhetően. Ráadásul elég instabil pipák, talán az 50 egynéhány centis, ami valamennyire stabilnak mondható...
Én a helyedben gyűjtenék a drágábbra, hidd el megéri várni.
Szén: Cocosmoke 1kg (természetes)
vagy
Carbopol Ring (38mm), Three Kings (40mm)
Dohány: Al-Fakher, Serbetli, ízlés szerint
Ásvány: Shisharoma
Én egy vortex kerámiát javasolnék egy kezdőnek, annak ellenére, hogy sok dohányt és ásványt eszik. Nem lesz benne csalódás és jobban eldolgozza a gyengébb töméseket is. A Phunnel-hez már nem árt némi gyakorlat.
15eFt fölött kötelezően Nargilem NP 450-et vegyél!!!
Az előttem szóloknak igaza van. Nem kioktatni akarlak, de jó lenne elgondolkodnod azon, hogy mit, mire, hogyan csinálsz. A szüleiddel mindenféleképpen egyezkedj ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!