Al-Sultan jó vízipipa dohány?
Figyelt kérdés
Vettem egy 5almás Al-Sultan dohányt. Vélemények a márkáról, esetleg a konkrét ízről?2014. márc. 7. 20:22
1/3 without válasza:
eddig a dohány boltokban csak nakhla, nakhla mizo, és al-fakhert láttam szóval szerintem a ritkább márkák közé tartozik utána néztem több pipás fórumon is sok mindent nem találtam róla csak annyit hogy melaszban eléggé bővelkedik ez azt jelenti hogy szenet ne sajnáld mert kibírja és akkor lesz igazán jó aprítottságra sem panaszkodnak a dohányok ranglistáján valahol a középmezőnyben foglal helyet,az almás dohányok általában jók szoktak lenni szerintem nem lehet elrontani, de ha mindenképp nagyon finom dohányt akarsz venni akkor érdemes lenne az al-fakher dohányokra beruháznod ebből a márkából nagyjából mindegyik jó én eddig csak a sárga dinnyéset próbáltam és az nagyon jó volt de a többiről is ódákat zengenek elég nedves úgyhogy kell neki hő rendesen, ha kicsit fukarabb vagy és kevésbé hedonista akkor nakhla mizo-t keresd nekik is nagyon jó dohányaik vannak a vizipipa dohányokat régen külön szakboltokban lehetett kapni aminek az előnye az volt hogy zárjegy nélküli tehát olcsóbb és az eladók tapasztaltak voltak és mindenféle jó tanáccsal kisegítettek és meghalsz matricák sem voltak rajta, én már jártam úgy hogy banánosat akartam venni és leemelt az eladó a polcról egy kékes színű nakhla dobozt amin volt valami sárgás növény reggelt volt még félig aludtam úgyhogy csak akkor vettük észre hogy vaniliásat adott amikor már késő volt mert a meghalsz matricák eltakarták a feliratot hogy milyen ízű és 10ből 9 trafikos nem rendelkezik kellő tapasztalattal a vizipipázással kapcsolatban tehát azt hogy mizo érdemes utána tenni mert a nakhlának a mizo termék családja tudja csak felvenni a versenyt a prémium dohányokkal és jól nézd meg a blokkot nehogy úgy járj mint én még időben vissza tudd vinni, az el nefesről azt mesélik hogy a külföldön híres starbuzz minőségre épít és vannak emberek akik szerint jobb mint az al fakher bár ezt azért megcáfolnám
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a hosszú választ!
2014. márc. 9. 12:53
3/3 anonim válasza:
Üdv! Vannak tapasztalataim! Szinte minden dohányt kipróbáltam már. Az Al-Sultan egy jó márka véleményem szerint. Nagyon nedves, ezáltal hatalmas füstje is van, sőt az íze is meggyőzött. Sokkal jobb egy sima nahla dohánynál, az túl száraz és az ízek sem jönnek ki olyan tisztán. Az Al-Sultannal csak jó tapasztalataim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!