Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

laza a bokám ezért nagyon könnyen kimegy. edzésre mindig hordok bokaszorítót azt a fajtát csak kékbe lehet kapni nem is nagyon láttam sehol más színűt max. pirosat egy hónap múlva lesz az RG vizsgám. szóval mindenképp bőrszínűre lenne szükségem de azt sehol sem találtam, csak rendelni tudok. ti ez a kettő közül melyiket választanátok?

[link]

[link]

ha esetleg tudtok más milyet ajánlani ami bőrszínű szívesen megnézném :) köszi előre is a válaszokat, mindenkinek fog menni a zöld kéz :)

2014. ápr. 12. 22:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én attól félek,hogy ezek nem "fogják" elég erősen a bokádat. Nekem a térdemmel volt hasonló gond és a megfelelő rögzítéshez olyan kellet,amiben oldalt merevítő sín volt. Szerintem próbáld ki valamelyiket (mindegy,hogy melyiket),de elképzelhető,hogy kevés lesz.
2014. ápr. 12. 23:45
 2/15 A kérdező kommentje:
szerintem ha sín lenne benne benne sportolni és az létfontosság
2014. ápr. 12. 23:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Micsoda?!! :)
2014. ápr. 13. 00:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Pihentetni kellene... Kenegetni, borogatni, jegelni... és a rögzítők sem tudnak csodát tenni. Ha bármilyen javulást akarsz, akkor feküdj, ha jársz, akkor pedig viselj sínnel ellátott merevítőt, utána párnázottat. Régebben hasonló helyzetben voltam. Sokára várható a javulás. 1 évig húztam, 2 hónapig pihentettem folyamatosan, utána 2 hónapig csak részlegesen végeztem megterhelő munkákat...

Sportboltokban lehet kapni bokarögzítőket, rendelésre is lehet kérni. A képek, amelyeken rögzítők vannak feltüntetve, nem érnek semmit a te esetedben. Drogériákban is lehet kapni bőrszínűt, de azok sem a legjobbak neked, annyit ér, mintha két zokni lenne rajtad. Nézz utána az interneten, valami sportbolt / vállalat honlapján. Remélem tudtam segíteni. :)

2014. ápr. 13. 13:11
 5/15 A kérdező kommentje:

bocsánat azt akartam írni hogy hogyha sín is lenne benne akkor nem tudnék benne sportolni! szerintem hogyha pihentetném se lenne jobb mert már régen meglazult a bokám nem hiszem hogy visszahúzódna vagy bármi. és a pihentetés most sajnos ki van zárva :((

egyébként most ilyet használok és ez a tartás nekem jó szóval ehhez hasonlót keresek csak bőrszínűben:

[link]

2014. ápr. 13. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Ha könnyen kimegy, akkor csak a pihentetés jöhet szóba. Ha tovább húzod, a szalagaid is elszakadhatnak, aztán majd gipszbe kerül a lábad, műtenek, s sose lesz már olyan mint régen. A te döntésed, hogy most, vagy inkább jóval később cseszed el az életed. Nekem is volt ilyen problémám... ezért próbálok segíteni...

2014. ápr. 13. 14:45
 7/15 A kérdező kommentje:
hogyha elszakadna talán az orvosok is kezdenének velem valamit nem csak megröntgenezni és aztán azt mondani kutya bajom amikor naponta kimegy!! sajnálom de én bokaszorítót keresek nem tanácsot kérek.
2014. ápr. 13. 15:28
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Sajnálom, de amit keresel az nem bokarögzítő, hanem zokni.
2014. ápr. 13. 18:20
 9/15 A kérdező kommentje:
akkor miért az a neve hogy bokaszorító??
2014. ápr. 13. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha gyakran ki szokott "menni",arra a pihentetés sem megoldás. Ez azért van,mert a szalagjaid már olyan lazák,hogy nem tartják meg a bokádat. És a bokarögzítő sem megoldás. Csak a műtét. Habituális ficam esetén nem szokták megvárni,amíg elszakad a szalag. Menjél el ortopédiára! Amúgy bokarögzítőt TILOS hosszú időn át hordani!
2014. ápr. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!